Tervetuloa Korhosten kotisivuille!

Korhosten kesätapahtuma Rautavaaran Metsäkartanolla 29.-30.6.2019

Korhosten kesätapahtuma 2019 vietetään kaksipäiväisenä Rautavaaran Metsäkartanolla.

Lauantaina 29.6. klo 14 aloitetaan kukkienlaskulla Vilppolaksi kutsutun Suojärven Korholan pihalla olevalle Pekan muistokivelle.

Lauantain ohjelma jatkuu Metsäkartanolla klo 15.00. Ohjelmassa yhdessäoloa, ohjelmaa, tarinointia ja pientä syötävää.

Sunnuntaina juhla alkaa klo 9.00 ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa, luentoja, ruokailu ja yhdessäoloa sukuliasten kesken. Ohjelma jatkuu klo 15.00 asti, jolloin juomme lähtökahvit.

Ohjelma tarkentuu Korho-lehden painoon mennessä maalis-huhtikuun vaihteessa. Tarkempi ohjelma tulee tällöin Korho-lehteen ja myös Korhosten sukuseuran sivuille ja Korhoset-facebook palstalle.


Metsäkartanolla on mahdollista majoittua kyseisenä ajankohtana. Majoituksesta voit kysellä Korhosten kiintiötä.
Metsäkartanon tiedot: Metsäkartanontie 700, 73900 Rautavaara, 040-8396350, info@metsakartano.com, http://www.metsakartano.com/

Korhosten sukuseurasta yleisesti

Valtakunnallisen Korhosten sukuseuran tarkoitus on toimia yhdyssiteenä Korhosten suvun keskuudessa, pitää yhteyttä suvun eri sukuhaarojen ja jäsenten välillä sekä tehdä sukututkimusta ja kerätä perinnetietoutta.

Korhosten sukuseura ry on perustettu v.1981 ja on siis toiminut jäsentensä parissa jo 35 vuotta. Sukuseuran toimialueena on koko maa.

Näiltä sivuilta löydät tietoa ja kuvia Korhosten sukuseuran toiminnasta, ajankohtaisista asioista ja historiasta. Seuran tärkeä tehtävä on koota Korhosia yhteen tapahtumiin ja suvun asioiden pariin. Erittäin tärkeä tehtävä sukuseuralle on myös sukututkimus. Korhosista tehdyistä sukututkimuksista saat tietoa näiltä sivuilta.

Katso myös, mitä sukutuotteita seuralla on myynnissa ja tilaa niitä itsellesi.

Olet tervetullut mukaan seuran toimintaan. Jos et vielä ole jäsen, liity mukaan, ohjeet löydät sivulta Sukuseura / Liity jäseneksi.

Sukuseuran tapahtumat ja ajankohtaiset asiat näet uutisina Ajankohtaista -sivulta.


Tervetuloa sivuille!