Korhosten kesätapahtuma Kuopiossa Hotelli Rauhalahdessa 9.7.2017

23.04.2017

Ilmaiseen kesätapahtumaan ovat tervetulleita Korhoset  ja Korhos -sukujuuria olevat sukulaisineen, tuttavineen, kavereineen riippumatta ovatko he sukuseuramme jäseniä.

Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtumassa tavataan sukulaisia ja saadaan moninaista tietoa sukututkimuksesta ja halutessa myös omista sukujuurista.

Tapahtumaan tulevat voivat lähettää ennakkoon selvityspyynnön suvustaan (esim. ukin nimi syntymäaikoineen) sihteeri Teuvo Korhoselle (katso yhteystiedot alla). Lähetetyn tiedon perusteella tehtävä selvitys on ilmainen osallistujille ja lyhyehkö esim. A4 tai vastaava.

Samoin ennakkoon voi lähettää myös sukuun/sukututkimukseen liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamme tapahtumassa.

Tapahtumassa on paikalle seuran sukututkimusvastaava Martti Korhonen vastaamassa osallistujien suku- ja DNA-asioita koskeviin kysymyksiin.

Sukuseuran sukutuotteet ovat myös myynnissä. Samoin arpajaismyynti toimii pikavoitoin.

Tapahtumapaikalle voi saapua halutessaan jo lauantai-iltana, jolloin pakallaolijat ruokailevat yhdessä klo 18.00 - 20.00. Tällöin on mukana myös sukuseuran edustajia.

Sunnuntaina toivotaan osallistujien esittävän omaa ohjelmaa. Esiintyjien kesken arvotaan palkinto. Ilmoita ennakkoon sihteerille.

Kesätapahtumaan ilmoittautuminen tai tarvittaessa myös lisätietoja:

- Puhelimitse numeroon 0440671495 tai sähköpostilla korho.teuvo@gmail.com.

Alla kesätapahtuman alustava ohjelma, seuraa sivuilta mahdollisia ohjelmaan tulevia muutoksia.

Kesätapahtuma (alustava ohjelma)

09.00       Tapahtuma ”avautuu”, ilmoittautumiset

10.00       Avaus

Päivän ohjelma

Maakuntajohtaja Marko Korhonen

Korhosten Sukuseura ry

Musiikkiesitys/Suomi 100 vuotta

11.00       TAUKO

11.15       Kuopion/Kuikkalan Korhosia - sukuja esittelyssä - keskustelua

12.00       RUOKAILU

13.00       Martti Korhosen kirjat sukututkimuksen apuna

Vuoden 2017 Korhosen valinta

DNA – tutkimusten tilanne seurassamme

14.00       TAUKO

Musiikkiesitys

”Sana on Vapaa” - esityksiä, kysymyksiä, keskustelua…

15.00       Yhteislaulun ja päätöskahvit

16.00       Kesätapahtuma päättyy

Tapahtumassa myös:

Arpajaiset pikavoitoin

Sukutuotemyynti (paidat, mukit, p-merkit, pinssit, viirit, korut ja lehdet..)

Jäsenpalvelupisteessä voit helposti liittyä sukuseuranjäseneksi

Ruokailupalvelut

Ruokailut (sis. kahvi) hotellin läheisessä ravintolassa omakustanteisesti.

esim.   salaattilounas salaattipöytä                   10,00 e

keittolounas salaattipöytä                      11,90 e

koko buffet                                                16,00 e

kokouskahvi ja makea kahvileipä         10,50 e  Auditorion halli

Majoituspalvelut:

Lauantaina saapuvat majoitusta tarvitsevat voivat varata huoneita suoraan hotellin myyntipalvelusta (nim. Korhoset) puh. 030 608 30. Myös huoneiden laskutuksen hoitaa hotellin myyntipalvelu.

Hinnat: esim. 2hh 60 e/hlö/vrk (hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kuntosalin ja KYLPYLÄN).

T E R V E T U L O A !