Korhosten sukuhaarat


Seuran sukututkimusvastaava Martti Korhonen on tehnyt Korhosten sukututkimusta eri alueen Korhosista:


Oulun läänin Korhoset

Tutkimus keskittyy Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan Korhosiin. Tiedot kattavat Kainuun, Oulun seudun, Muhoksen ja Kuusamon Korhos-suvut vuodesta 1550 vuoteen 1900-1910.


Savon Korhoset Tutkimus on jaettu kolmeen osaan tietojen käsittelemisen helpottamiseksi: Pohjois-, Keski- ja Etelä-Savon Korhosiin. Nilsiän ja Rautavaaran Korhoset ovat kuitenkin Karjalan Korhosten yhteyteydessä. Tiedot kattavat Korhos-suvut 1500-luvulta 1900-luvulle. Rautalammen Korhosten tiedot loppuvat kuitenkin jo 1800-luvun alkuun. Tutkimuksessa on käsitelty jonkin verran myös Virtain ja Kauhavan Korhosia.


Karjalan Korhoset

Tutkimus käsittelee Nilsiän ja Rautavaaran pitäjien, Karjalan ja Karjalankannaksen Korhosia. Tiedot kattavat Korhos-tietoja 1500-luvulta 1900-luvulle.


Martin tutkimukset on saatavissa E-kirjana Elisa-kirjasta, jonka yhteydessä myös tarkemmat esittelyt tutkimuksista ja kunkin kirjan sisällöstä: Elisa-kirjat / Martti Korhonen

Lisätietoja sukuhaaroista ja tutkimustyön vaiheesta on saatavilla Martti Korhosen kotisivuilta.

Martti Korhoseen voi ottaa yhteyttä ja kysyä sukututkimuksiin ja eri sukuhaaroihin liittyvistä asioista, katso yhteystiedot Toimihenkilöt-sivulta.